Nyilvános konferencia a népességről és a fenntarthatóságról
Nyilvános konferencia a népességről és a fenntarthatóságról

Nyilvános konferencia a népességről és a fenntarthatóságról

“Nyilvános konferencia a népességről és a fenntarthatóságról – Brüsszel, 2022. november 12.

Nyilvános konferencia a népességről és a fenntarthatóságról

Ezzel az Európai Szövetség a Fenntartható Népességért (eurASP) szeretné kifejezni a népesedési kérdéssel kapcsolatos aggodalmait és tájékoztatja a közvéleményt a népesedés környezetre és a jövő generációira gyakorolt hatásáról.

A konferencián a BOCS Civilizációtervezés Alapítvány is előadást tart arról, hogy a fogamzásgátlást nélkülözők segítése a leghatékonyabb klímavédelem.

Kérjük, fontolja meg, hogy megosztja ezt a fontos hírt. Az ENSZ szerint ebben a hónapban elérjük a 8 milliárdos népességszámot és várhatóan ez a mérföldkő némi médiafigyelmet fog kapni. Kételkedünk azonban abban, hogy ez a fejlemény kritikus és tudományos alapú vitát váltana ki, amit minden bizonnyal megérdemelne.

Reméljük, hogy Ön vagy az Ön szervezete megadja ennek a kulcsfontosságú témának a neki járó figyelmet. Úgy véljük, hogy a fenntarthatóságról a népesedési tényező kezelése nélkül vitatkozni olyan hiba, amit mi és a természet sem engedhet meg ebben a pillanatban.

Üdvözlettel,

Fons Jena – Az eurASP elnöke”

Az Európai Szövetség a Fenntartható Népesedésért (eurASP) 2021-ben alakult Svájcban. Az eurASP hét európai ország népességnövekedéssel foglalkozó egyesületeit vagy alapítványait egyesíti. Magyar tagja a BOCS Civilizációtervezés Alapítvány.

Az eurASP, küldetése, hogy tudományosan felhívja a figyelmet az emberi népesség hatására, annak méretére és sűrűségére a legféltettebb otthonunkon, a Föld nevű bolygón. Szervezetünkről további információk a következő honlapon találhatók: https://eurasp.org/

Európai Szövetség a Fenntartható Népesedésért (eurASP)

Az ENSZ World Population Prospects 2022 című kiadványa szerint a Föld népessége az előrejelzések szerint idén novemberben eléri a 8 milliárd főt. Az Európai Szövetség a Fenntartható Népesedésért (eurASP) úgy véli, hogy ez a mérföldkő nem hagyható figyelmen kívül az éghajlatváltozás, a biológiai sokféleség csökkenése, az élelmiszer- és vízhiány idején.
Ezért e történelmi jelentőségű fejlemény alkalmából az eurASP 2022. november 12-én, szombaton nyilvános konferenciát tart Brüsszelben, ahol a népesség nagysága és a fenntarthatóság közötti feszültséggel fognak foglalkozni.

A magyar előadó Simonyi, Gyula I. matematikus, közgazdász, informatikus, hitoktató, system analyst, fenntarthatóság kutató és oktató, a BOCS Civilizációtervezés Alapítvány kuratóriumának elnöke. Szervezete már 1993-ban szerepelt az amerikai klímakutató központ címadatbázisában. (Az előadás bemutatója: eurASP_BOCS_v3_EN)

Szeretettel meghívjuk Önt és szervezetét, hogy vegyen részt ezen az eseményen.

A konferencia linkje >>!

Forrás: ClimeNews

HungaryEnglishGermanRomaniaSpain