carbon-neutral-company-Climate-Active_w760

„A mennyiségi és minőségi változásoknak összehangoltnak, szabályozottnak kellene lennie. Az öncélú növekedés összeomlást eredményez.”


(Hajnal Klára)

Csatlakozzon a fenntartható, auditált karbonsemleges-vállalatcsoporthoz!
A fenntartható, auditált karbonsemleges-vállalatcsoport hírlevele.

Tisztelt Vállalatvezető!

cropped-favikon_KV_dh5hth.png
Segítségére lehetünk vállalati CSR stratégiájának kidolgozásában? A BOCS Civilizációtervezés Alapítvány az OurOffset Nonprofit LLC éghajlatvédelmi szervezet partnereként nyújt támogatást alacsony kibocsátású karbongazdálkodási normák kialakításához.

A karbonsemlegesítés az elkerülhetetlen kiadások megfelelő területre történő csoportosításával történik, lényegében lehet nem plusz kiadás is.

Megfelelő karbonmenedzsmenttel, személyre szabott beruházások megvalósulásához adunk tanácsot, amely az Ön számára rövid-, közép- és hosszú távon jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Referenciáink között olyan cégeket tudhatunk, akik a maguk léptékében, a felelős és hiteles vállalati magatartás mellett tették le a voksukat a jelenlegi, gyorsan változó gazdasági, történelmi és ökológiai időben, amikor már a Kárpát-medencében is tapasztalható az ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi tevékenység határok nélküli negatív következménye.

Mikrovilágaink stabilitása feloldódik a globális éghajlatváltozás eseményei következményeként, és a jelenlegi nyugalmasabb állapot inkább az időnyerés szerencsés helyzete, mint annak az illúziója, hogy elkerülhető lesz nálunk a klímaválság hatása.

Így, védett körülményei miatt a hazai vállalkozások lehetőséget kaptak arra, hogy ne csupán prognózisokra, hanem tapasztalatokra támaszkodva tervezzék meg fejlesztési irányaikat, miközben szakágak szerint megfigyelhetők azok a nemzetközi tendenciák, amelyek felrúgva a korábbi normákat megjelennek a vállalkozói működés szabályozásában.

Ilyen a karbonkibocsátás területén tanúsított tolerancia is. Európa és a világ keresi a gazdasági túlélés és fejlődés útjait. Sajnos az önmegsemmisítés irányában haladó beruházási döntéseket egyelőre még támogatja a Föld 8 milliárdos népességének fogyasztási szokása.

Ebben a helyzetben, mi olyan tanácsokat tudunk adni, amely megtakarítást és bevétel növelő beruházásokat eredményez. Így lesz igaz az a tézis, hogy a karbonsemlegesítés nem plusz kiadás, hanem elkerülhetetlen kiadások megfelelő területre történő csoportosítása.

Bizalommal várom jelentkezését!

Üdvözlettel:
k_andrea
Kováts Andrea
fenntarthatósági szakértő
BOCS Civilizációtervezés Alapítvány
Email: [email protected]
Telefon: +36203981552