carbon-neutral-company-Climate-Active_w760

„A mennyiségi és minőségi változásoknak összehangoltnak, szabályozottnak kellene lennie.


Az öncélú növekedés összeomlást eredményez.”


(Hajnal Klára)

Csatlakozzon a fenntartható, auditált karbonsemleges-vállalatcsoporthoz!
A fenntartható, auditált karbonsemleges-vállalatcsoport hírlevele.

Tisztelt Vállalatvezető!

cropped-favikon_KV_dh5hth.png
Köszönöm, hogy eddig megtisztelt figyelmével és követte hírleveleimet, idén azonban már eljött a cselekvés ideje. Keressük egymást, és folytassuk a megkezdett munkát!

Garantálni tudjuk, hogy az év elején még a korábbi feltételekkel tudjuk ajánlani szolgáltatásainkat. A nemzetközi és a hazai prognózisok alapján azonban a közeljövőben egyre magasabb áron lesz elérhető a karbonsemlegesítés több eleme.

Civil szervezet képviselőjeként azt tanácsolom, ne várjunk, és rövid, év eleji ráhangolódás után, a tavalyi feltételekkel februárban kezdjük el végre a közös munkát!

A karbonadó vagy a karbonkibocsátás mértékéhez kötött üzleti tevékenység korlátozása, olyan közel kerül rövid időn belül, hogy muszáj konkrét lépéseket tenni. Mára már elvárt és szükséges a karbonlábnyomot mérni, hitelesíteni, a karbonlábnyomot csökkenteni, karbonsemleges termékkel jelen lenni a piacon és karbonsemlegesíteni a vállalatot. Ehhez a karbonkiegyenlítés (carbon offset) eljárást gyorsan megismerheti a segítségünkkel.

Ha meg akarja ismerni a konkrét lépéseket, kérem jelentkezzen nálam emailben. És időpontegyeztetés után fel tudjuk mérni az Ön igényeit, és mindazt, amiben mi segítséget és megoldást tudunk kínálni.

Több évtizedes, szakértőként végzett klímavédelmi munkánk, iparáganként tanácsadóink, korábbi mérési eredmények, és referenciák állnak rendelkezésre, hogy belevágjunk a közös munkába az Ön céljai eléréséért!

Vállaljuk
  • személyek, KKV-k, nagyvállalatok,
  • termékek,
  • rendezvények,
  • szolgáltatások,
  • weboldalak
teljes karbonsemlegesítési eljárás lebonyolítását. Partnerségben az OurOffcet Nonprofit LLC-vel jogosultságunk van nemzetközileg elfogadott tanúsítványt kiállítani, és karbonkreditet értékesíteni, azaz a működési racionalizálással nem semlegesíthető karbonkibocsátást többféle, auditált éghajlatvédelmi programokban való részvétellel biztosítani.

Az éghajlatvédelem nem a távoli jövő, hanem a jelen feladata!

Üdvözlettel:
k_andrea
Kováts Andrea
fenntarthatósági szakértő
BOCS Civilizációtervezés Alapítvány
Email: andrea@bocs.cf
Telefon: +36203981552