carbon-neutral-company-Climate-Active_w760

„A mennyiségi és minőségi változásoknak összehangoltnak, szabályozottnak kellene lennie.


Az öncélú növekedés összeomlást eredményez.”


(Hajnal Klára)

Csatlakozzon a fenntartható, auditált karbonsemleges-vállalatcsoporthoz!
A fenntartható, auditált karbonsemleges-vállalatcsoport hírlevele.

Tisztelt Vállalatvezető!

cropped-favikon_KV_dh5hth.png
A BOCS Civilizációtervezési Alapítvány az OurOffset L.L.C-vel együttműködve kínálja szolgáltatásait.
Az energiahatékonyságot és a dekarbonizációt célzó döntések szükségszerűségből és személyes meggyőződésből valósulnak meg.

A fenntarthatósági jelentésekre vonatkozó új szabályok és előírások árfelhajtó hatása megjósolható.
Civil szervezetünk 2023 első félévében aktuális árakon vállalja a karbonlábnyom számítástól a karbonkredit vásárláson át a kommunikációig, a teljes karbonsemlegesítési folyamatot.

A kis- és középvállalkozások a globális ellátási láncok 70%-át teszik ki, jelentős szerepük ellenére kevesebb mint 15%-uk tesz jelentést a szén-dioxid-kibocsátásról. A pontos és megbízható adatgyűjtést célzó új feladatok ellátásához kínálunk megoldásokat.

Soha nem látott nyomás terhelődik a vállalkozásokra a befektetők fenntarthatósági aggályai, az ügyfelek és az iparági versenytársak megnövekedett igényei, az új éghajlat-változási szabályozások és a közvélemény globális változások iránti érdekérvényesítése miatt.

Az éghajlati változások következményeire érzékeny vezetőkkel készült interjúkból az derül ki, hogy akik végigjárták ezt az utat, kifejezetten kedvező tapasztalatokat szerezték, eredményeik a vártnál jobbak lettek.

Az éghajlatvédelem és a karbonsemlegesítés a vállalkozások aktuális feladata. A most megtett lépések eredményeit élvezhetik a jövőben!

Üdvözlettel:
k_andrea
Kováts Andrea
fenntarthatósági szakértő
BOCS Civilizációtervezés Alapítvány
Email: andrea@bocs.cf
Telefon: +36203981552