carbon-neutral-company-Climate-Active_w760

„A mennyiségi és minőségi változásoknak összehangoltnak, szabályozottnak kellene lennie.


Az öncélú növekedés összeomlást eredményez.”


(Hajnal Klára)

Csatlakozzon a fenntartható, auditált karbonsemleges-vállalatcsoporthoz!
A fenntartható, auditált karbonsemleges-vállalatcsoport hírlevele.

Tisztelt Vállalatvezető!

cropped-favikon_KV_dh5hth.png
Milyen elméleti modell képes reális választ adni arra, milyen szabályozások, gazdasági kapcsolatok és összefüggések lesznek életképesek 10, 20 év múlva?

Holott az előre haladáshoz szükség van egy középtávon fenntartható irányvonalra. A rendelkezésre álló híreket, adatokat értelmezni kell, a célokat lépésekre bontani, darabonként megenni az elefántot...

Az évenkénti fenntarthatósági jelentési kötelezettség nagyszerű kezdeményezés lett volna, ha nem jut arra a sorsra, amit mind tapasztaltunk. Tehát ennél motiválóbb időközi célértékek kijelölésére van szükség.

Olyan szabályozásra, ami rendszer szinten képes támogatni a globális éghajlati tervek megvalósítását, csökkenteni a gyermekeinkre háruló klímaterheket.

Így jöttek létre azok a karbonsemleges-láncok, amelyek a nagy-, a kis- és a középvállalatok számára karbonsemlegesítési célokat írtak elő.

Azaz olyan önszabályozó rendszerek épültek ki, amelyekkel egyre többször fogunk találkozunk a közeljövőben.

Ehhez ajánljuk civil szervezetként konzultációs és teljes ügyviteli szolgáltatásainkat a karbonlábnyomszámítástól az auditált karbonkredit értékesítési csatornák feltárásán túl a karbonsemleges vállalati kommunikációig.
Vállaljuk
  • személyek, KKV-k, nagyvállalatok,
  • termékek,
  • rendezvények,
  • szolgáltatások,
  • weboldalak
teljes karbonsemlegesítési eljárás lebonyolítását. Partnerségben az OurOffset Nonprofit LLC-vel, ahol nemzetközileg elfogadott tanúsítványt állítanak ki a működési racionalizálással nem semlegesíthető karbonkibocsátás kiegyenlítésére többféle, auditált éghajlatvédelmi programokból.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni: az éghajlatvédelem nem a jövő, hanem a jelen feladata!

Üdvözlettel:
k_andrea
Kováts Andrea
fenntarthatósági szakértő
BOCS Civilizációtervezés Alapítvány
Email: [email protected]
Telefon: +36203981552