carbon-neutral-company-Climate-Active_w760

„A mennyiségi és minőségi változásoknak összehangoltnak, szabályozottnak kellene lennie.


Az öncélú növekedés összeomlást eredményez.”


(Hajnal Klára)

Csatlakozzon a fenntartható, auditált karbonsemleges-vállalatcsoporthoz!
A fenntartható, auditált karbonsemleges-vállalatcsoport hírlevele.

Tisztelt Vállalatvezető!

cropped-favikon_KV_dh5hth.png
Amikor kimozdulunk a hétköznapokból, a megszokott napi teendőkből, a már ismert emberek társaságából szembesülünk azzal, hogy mennyire másképp is lehet látni és értelmezni a világot. Mennyire igaz, hogy csinálhatnánk másképp…

A változással könnyebb új szemüvegen keresztül nézni „működési módjainkat”. Nagyobb fókusszal látjuk a helyzetünket, és másként néz vissza a valóságunk.

A Minerva Team Kft. története szép példája annak a meggyőződésnek, szemléletnek, amivel „szintet” tud lépni egy vállalati gondolkodás. Esetükben olyan kérdéseket, problémákat sikerült fókuszba helyezni, amelyek minden szereplő számára előnyt hoztak az együttműködő partnerektől a munkavállalókig.

A Minerva Team vállalat környékén élők nem fognak tüntetni, hogy szennyezik a környezetet. A szakmát keresők helyben találnak munkát. A jövő generációjának az a jogos igénye teljesül, hogy nem hárítják rájuk különböző szennyezési források következményeit.

A Minerva Team karbonsemlegesítését nem érheti a greenwashing vádja, mint más nagyvállalatok "fantom kreditekkel" vagy "olcsó kreditekkel" történő akrobata mutatványa esetén.

Ha Ön is szeretne egy ilyen tiszta, egy kézben összpontosuló karbonsemlegesítési folyamatban részt venni a karbonlábnyom számítástól kezdve az utolsó lépésekig, írjon számunkra. Vegyük fel a kapcsolatot!

Vállaljuk
  • személyek, KKV-k, nagyvállalatok,
  • termékek,
  • rendezvények,
  • szolgáltatások,
  • weboldalak
teljes karbonsemlegesítési eljárás lebonyolítását. Partnerségben az OurOffset Nonprofit LLC-vel, ahol nemzetközileg elfogadott tanúsítványt állítanak ki a működési racionalizálással nem semlegesíthető karbonkibocsátás kiegyenlítésére többféle, auditált éghajlatvédelmi programokból.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni: az éghajlatvédelem nem a jövő, hanem a jelen feladata!

Üdvözlettel:
k_andrea
Kováts Andrea
fenntarthatósági szakértő
BOCS Civilizációtervezés Alapítvány
Email: andrea@bocs.cf
Telefon: +36203981552