carbon-neutral-company-Climate-Active_w760

„A mennyiségi és minőségi változásoknak összehangoltnak,szabályozottnak kellene lennie.


Az öncélú növekedés összeomlást eredményez.”


(Hajnal Klára)

Csatlakozzon a fenntartható, auditált karbonsemleges-vállalatcsoporthoz!
A fenntartható, auditált karbonsemleges-vállalatcsoport hírlevele.

Tisztelt Vállalatvezető!

cropped-favikon_KV_dh5hth.png

Ezúttal egy szakmai összejövetel meghívóját továbbítom Önnek. A


Helyzetből előnyt üzleti találkozó


című rendezvényre már az ország minden pontjáról jelentkeztek. Az alkalom, amire invitálom, egy konferenciasorozat nyitó eseménye, amelyre 2022. november 23-án kerül sor Pécsett.

A Mecsekaljai találkozónak az ad különösen nagy jelentőséget, hogy a résztvevők élhetnek az első kapcsolatok kiépítésének lehetőségével. További előnye, hogy a gyorsan változó piaci környezet és emelkedő költségek mellett ez a kezdeményezés magas szintű támogatást képes nyújtani már idén is.
A rendezvényre regisztrálni EZEN a linken lehet, de nézzük, miért érdemes?

Lesz-e közeljövőben karbonadó?


Egyre több jel utal arra, hogy igen. Akik halogatják az erre való felkészülést később a jelenlegi költségek többszörösével tudnak majd csak csatlakozni. Ezeknek az első lépéseknek a megtételére ösztönözzük mi is partnereinket a karbonsemlegesvallalat.bocs.eu oldalon.
Ezen a szakmai találkozón mi is jelen leszünk, ezért lehetőség lesz személyesen találkozni, egyeztetni azokat a szempontokat, érveket, tennivalókat, amelyeket érdemes mielőbb mérlegelni.

Milyen módon kérhető számon a karbonkibocsátás?


Már Magyarországon is egyre több felületen találkozunk karbonlábnyom értékkel és megtakarítási adatokkal. Ezek többnyire adatsorok, szerencsés esetben egy alternatív megoldáshoz viszonyított megtakarítást jelentenek.
A globális piacokon jelenlévők már korábban is igényelték, máskor megkövetelték a karbonkibocsátás alacsony szintjét, illetve a karbonsemlegességet.
Ahogy minden hírlevelünkben hangsúlyozzuk, az auditált, greenwashing mentes karbonsemlegességnek egyrészt kereskedési, másrészt egyre jelentősebb marketing értéke van.

Mi mindenre használható a karbonsemlegesség?


Egyrészt társadalmi felelősségvállalás formájában, CSR-ként elszámolható. Másrészt, a klímavédelmi szervezetek növekvő nyomására kifejezi adott cég hozzájárulását a fenntartható gazdasági fejlődéshez, elköteleződését az alkalmazottak és családtagjaik, a helyi közösségek életminőségének javítására.

A karbonsemlegesítés ténye éghajlatvédelmi projektekben való részvétellel valósul meg, és jelezhető a vállalat minden elképzelhető, látható felületén. Nagy jelentősége van, hiszen az etikus vállalati tervezés, döntéshozatal és kereskedés szimbóluma.

Amennyiben úgy érzi, Ön is karbonsemleges terméket, szolgáltatást, rendezvényt, web oldalt… szeretne, várom megkeresését vagy kérjen EZEN a linken visszahívást tőlünk.

Üdvözlettel:
k_andrea
Kováts Andrea
fenntarthatósági szakértő
BOCS Civilizációtervezés Alapítvány
Email: [email protected]
Telefon: +36203981552