carbon-neutral-company-Climate-Active_w760

„A mennyiségi és minőségi változásoknak összehangoltnak, szabályozottnak kellene lennie.


Az öncélú növekedés összeomlást eredményez.”


(Hajnal Klára)

Csatlakozzon a fenntartható, auditált karbonsemleges-vállalatcsoporthoz!
A fenntartható, auditált karbonsemleges-vállalatcsoport hírlevele.

Tisztelt Vállalatvezető!

cropped-favikon_KV_dh5hth.png
Egy vállalat, termék, rendezvény vagy weboldal karbonlábnyomának pontos ismeretére, -csökkentésére egyre többször van szükség. Van, aki személyes meggyőződésből, más a gyermekei jövője miatt felelősségérzet miatt, és van, aki piaci partnerek elvárásának eleget téve dönt a szükséges tanúsítványok beszerzése mellett.

Karbonsemleges Vállalat – kapcsolat

Civil szervezetként vállaljuk vállalati projektek, karbonlábnyom mérését, -csökkentési tervének egyedi kidolgozását, auditált megvalósítását, karbonkibocsátásának ellentételezését és annak kommunikációs támogatását.

Több évtizedes tapasztalattal, szakértői szerepvállalással, különböző iparági területen szerzett referenciákkal és a civil együttműködés szemléletével kínáljuk partnerségünket.

Karbonsemleges Vállalat – kapcsolat

Ügyfeleinknél elvárás az alacsony karbonlábnyom, illetve a karbonsemlegesség. Fontos, hogy termékeik újra felhasználhatók legyenek vagy újra felhasznált alapanyagokból készüljenek. A gyártási folyamatok során előnybe részesítsék a zöld energiát.

Beszállítóként maguk is hatással vannak partnereikre, így ők is elvárják a karbonsemlegességre való törekvést. Egymást támogató „láncok” jönnek létre, ahol a termékek teljes életciklusát figyelembe-véve történhet meg karbonkreditekkel a karbonsemlegesítés megvalósult és hitelesített éghajlatvédelmi projektekben való részvételen keresztül.
Ezekre számtalan, egymásra épülő és egymást támogató program áll rendelkezésre.

Karbonsemleges Vállalat – kapcsolat

A technológiai lehetőségekkel való jó gazdálkodás, az energiafogyasztás csökkentése, a termelékenység, a munkaszervezés, a munkavállalói megbecsülés, a pályázati források igénybe vétele – a minőségi működés alapja.

Karbonsemleges Vállalat – kapcsolat

Amennyiben kérdése van, illetve megoldást keres vállalata karbonlábnyom meghatározására, karbonlábnyom csökkentésére és -semlegesítésre. Kíváncsi rá, miként válik ez hiteles marketing eszközzé – várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel:
k_andrea
Kováts Andrea
fenntarthatósági szakértő
BOCS Civilizációtervezés Alapítvány
Email: andrea@bocs.cf
Telefon: +36203981552