carbon-neutral-company-Climate-Active_w760

„A jövő nem fogja jóvátenni, amit te a jelenben elmulasztasz.”


(Albert Schweitzer)

Tisztelt Vállalatvezető!

cropped-favikon_KV_dh5hth.png
Milyen egyedi igények kielégítését tudjuk biztosítani Önnek, amikor karbonsemlegesítési szolgáltatásunkat veszi igénybe?
  1. Egy olyan, naprakész tudással rendelkező szakértői csapat támogatását, akiktől tájékozódhat a karbonkibocsátás-csökkentés, a karbonsemlegesítés és a karbonkredit vonatkozó aktuális előírásokról, azok kezeléséről.
  2. Kormányzati beszámolókhoz, partneri együttműködésekhez, pályázatokhoz fel tudja mutatni auditált karbonkibocsátási számait, és a legújabb nemzetközi tendenciák ismeretében fejlesztheti vállalatát.
  3. Részlegesen elkészített vagy elavult fenntarthatósági programjait aktualizálhatja karbonsemlegesítéssel.
Hogyan zajlik egy ilyen folyamat?
A karbonlábnyom számítás, a karbonlábnyom csökkentés, a karbonkiegyenlítés után történik az auditálás, azaz a karbonsemlegesítés megtörténtét igazoló tanúsítvány kiállítása.
Miért érdemes minket választani ehhez az eljáráshoz?
  1. Egyre több hír és nyilatkozó foglalkozik a karbonkibocsátás, fenntarthatóság, ökológiai problémák témakörével a közmédiában – több-kevesebb pontossággal. Ez az olvasók figyelmének felkeltésére alkalmas, azonban ők nem a nyereségességük sorsáról döntenek.
  2. Vállalatvezetőként Önnek hiteles és pontos szakértői információkra van szüksége. A cikkek, interjúk, adatok ereje abban rejlik, hogy mielőbbi lépéseket sürgetnek.
  3. A karbonsemlegesítéshez ellenőrizhető, nyilvános, már megvalósult programokból származó karbonkreditek megvásárlásán keresztül utófinanszírozásban való részvételt kínál.
Milyen veszélynek tehetem ki a cégemet, ha nem megfelelő szakértőt választok?
Nagyszerű partnerekkel dolgozunk, akik munkáját több évtizedes nemzetközi fejlesztői programok tapasztalata hitelesíti. Azért fontos ez, mert egy elhibázott karbonsemlegesítési folyamat, kampány következménye:
  • rengeteg elköltött pénz, valódi eredmény nélkül,
  • utólag megkérdőjelezett intézkedések, kezdeményezések, amelyek
  • megkérdőjelezik a vásárlók, és fogyasztók bizalmát adott vállalat/termék/szolgáltatás iránt,
  • civil támadások (perek, tüntetések, egyéni és csoportos kampányok a social media felületeken) és a „greenwashing” vádja.
Miért előnyös az Ön számára, ha karbonsemlegesítésre fordítja profitja vagy extra profitja egy részét?
A karbonsemlegesítés nem csak a globális felmelegedés elleni eszköz, hanem olyan társadalmi elkötelezettség-vállalás, amely hosszútávú vállalati gondolkodás szemléletét közvetíti.
Ez ma a legerősebb marketingkommunikácós-eszköz: mindannyiunk karbonsemleges jövőjét kínálni. Köztiszteletben álló, valódi felelősséget vállaló, hiteles cégként működni egy változásban lévő piacon.
Amennyiben úgy érzi aktuálissá vált a karbonsemlegesség az ön cégénél, kérem keressen!

Üdvözlettel:
k_andrea
Kováts Andrea
fenntarthatósági szakértő
BOCS Civilizációtervezés Alapítvány
Email: [email protected]
Telefon: +36203981552