carbon-neutral-company-Climate-Active_w760

„A jövő nem fogja jóvátenni, amit te a jelenben elmulasztasz.”


(Albert Schweitzer)

Tisztelt Vállalatvezető!

cropped-favikon_KV_dh5hth.png
Tegyen egy kockázatmentes próbát és értékelje: mekkora karbonlábnyommal jár működése, alkalmazottai napi munkája, termékei előállítása vagy szolgáltatása! Ezek ismeretében könnyen dönthet arról, milyen területen, mértékben és megoldásokkal csökkentheti őket azon a módon, hogy azok előnyösek legyenek vállalati működése számára.

Szakmai tudás, lelkiismeret
Amikor minket választ, olyan szakértői csoport mellett teszi le a voksát, melynek tagjai nagy gyakorlattal rendelkeznek a mikro-, kis- és nagyvállalati karbonsemlegesítésben. Számtalan alkalommal bizonyították, hogy magas színvonalon, hatékonyan, a legfrissebb szabályok ismeretében és betartásával látják el feladatukat.

A jó vezető egyben jó gazda is
A karbonsemlegesítéshez kapcsolódó döntésekhez előkészítjük Ön számára a megfelelő információkat, és biztosítjuk a szükséges adatokat. Igény szerint készítünk megfelelő futamidőre számításokat és kampányterveket.

Dinamikusan változó szabályozások
Levesszük az Ön válláról az aktuális, olykor ellentmondó szabályozások megismerésének idejét és terhét. Megóvjuk a greenwashingtól, azaz, hogy „hamis zöld kampányokban” vegyen részt, és erre fordítsa forrásait. A segítségünkkel választott karbonkibocsátás-csökkentési megoldások garantáltan kiállják a hosszú távú piaci, kormányzati és EU-s előírás változások próbáját.

Befektetés, amely megtérül
Felelős döntéseket kell hoznia nap mint nap vállalkozása jövője, alkalmazottai, családja, gyermekei és a jövő generáció fenntarthatósága miatt. Az ő életminőségük múlik egy karboncsökkentési döntés vagy hitelesített karbonsemlegesítési nyilvántartásba vett kampányban való részvételen.

Minden változásra készen állunk!
Telefonos egyeztetésünk során tisztázzuk, hogy Önnek milyen futamidejű elképzelése van a karbonmérés és -semlegesítés területén. Ezt követően kezdődik a közös munka. Ennek eredménye hosszú távon kiállja az energiapiaci, az alapanyagok hozzáférésének, a szállítási feltételek változásának, a nem várt költségek korszakának próbáját. Vállalata ökológiailag megbízható partner lesz a jövőben is.

… mert megteheti

Ha kicsi az ökolábnyoma, akkor azért van jó helyzetben, mert kis ráfordítással tud nagy eredményeket elérni. Ha nagyvállalatként van jelen, akkor azért van jó helyzetben, mert helyzete révén, hatalmas lépést tehet akár egyetlen döntéssel. Ehhez a szándékon túl, olyan minőségű megoldásokra van szükség, melyek rövid távon nagy figyelmet és elismerést, hosszú távon hatékony eredményeket kínál. Ehhez kínáljuk szakértői felkészültségünket és tapasztalatainkat.

Jó munkát, környezetbarát döntéseket kívánok, és bizalommal várom megkeresését!


Üdvözlettel:
k_andrea
Kováts Andrea
fenntarthatósági szakértő
BOCS Civilizációtervezés Alapítvány
Email: [email protected]
Telefon: +36203981552