carbon-neutral-company-Climate-Active_w760

„A jövő nem fogja jóvátenni, amit te a jelenben elmulasztasz.”


(Albert Schweitzer)

Tisztelt Vállalatvezető!

cropped-favikon_KV_dh5hth.png
Az elmúlt időszak bővelkedett a szabályozások változásában. Gondoljon, akár az extraprofit bevezetésére vagy a legújabb ökológiai előírásokra vonatkozó tervekre. Minél korábban lép, annál nagyobb előnyre tehet szert, hogy a hazai piac első karbonsemlegesen működő vállalatai között lehessen.
Amikor cégét karbonsemlegessé teszi, nem csak Magyarország klímavédelmi törekvéseihez járul hozzá, hanem jó célra költve csökkenti az extraprofitját.
Az Ön által képviselt nagyvállalat auditált karbonsemlegesítési eredményeinek mértéke és hatása sokszorosa egy kisvállalat hasonló elköteleződéseinek. Ily módon annak reklám és hírértéke jelentős, jól használható marketing eszköz a konkurencia, a piac egyéb szereplői és a fogyasztók felé.
A jelenlegi ökológiai szabályozások fő jellemzője, hogy nemzetközileg hitelesített karbonkibocsátási és -semlegesítési tanúsítványhoz köti a fennmaradási engedélyeket, pályázatokban való részvételt.
Ezeken belül különös prioritást élveznek CO2 kibocsátást megelőző, és hátrányt a fogyasztókra hárított, hamis zöldítési programok. Utóbbiakat szakmai grémiumok és ellenőrző szervezetek egyaránt a greenwashing, azaz megtévesztő kampányok közé sorolja.
Cégünk, több mint egy évtizedes nemzetközi tapasztalattal abban tud segítségére lenni, hogy átlátható, egyszerű eljárással vállalata hiteles karbonsemlegesítési igazolásra legyen jogosult. Az öko- és a karbonlábnyom csökkentést célzó intézkedések átlátásához és célfeladatok teljesítéséhez kínáljuk szakértői együttműködésünket.
Ehhez a legfontosabb lépés azoknak a számításoknak az elvégzése, ami alapján auditált adatokat kap az ÜHG, azaz az üvegházhatású gázok kibocsátásának mennyiségéről. Ezt megelőzően igénybe veheti ingyenes karbonkibocsátás-kalkulátorunkat, ahol a kibocsátás forrásairól és nagyságrendjéről kaphat előzetes információkat.
Garantálni tudjuk, hogy nemzetközileg elismert szakértőink olyan megoldásokat kínálnak, amely megfelelnek a világ élvonalába tartozó elvárásoknak.
Kérje konzultációnkat, hogy vállalata, munkavállalói és családja számára fenntartható jövőt biztosítson!

Üdvözlettel:
k_andrea
Kováts Andrea
fenntarthatósági szakértő
BOCS Civilizációtervezés Alapítvány
Email: andrea@bocs.cf
Telefon: +36203981552